Uppdiktat

Är bloggen som prisar ordvrängerier och all form av humor. Här publiceras mina kåserier, allmänt pladder och annat smått och gott.

Fru Gårman får skylla sig själv om hon är så lättklädd!

Kategori: Kåserier

Nu kommer hon äntligen. Den härliga och lättklädda Fru Gårman. Nej , men vad säger jag. Jag menar, nu blir det jämlikt på övergångsställena.

I helvete heller!

Är det inte diskriminering att kavla ut en så stereotyp bild av kvinnan. Kort kjol och korta ärmar som nästan visar axlarna. Lägg även märke till hur vackert formad hon är, med mjuka härliga linjer.

Herr Gårman däremot är plumpt ritad, med grova drag. Han är liksom inte färdigritad utan mer en skiss. Vilken skev bild av oss män, om vi nu ska syfta till att vara jämlika till varje pris genom att  blunda för sanningen och eventuella olikheter, så som trenden är. Jag tror minsann att vi kan stämma vägverket för diskriminering.   

Nu kommer Fru Gårman (aftonbladet).

Snart tar Fru Gårman ut stegen (SvD).

Snart tar Fru Gårman ut stegen (DN).



Nu är det ju dock så att denne Fru Gårman är lite opassande klädd. Utmande och helt enkelt aldeles för förförisk enligt mitt tycke. Om svenska kvinnor får skylla sig själva om de blir våldtagna borde också denna dam få skylla sig själv om hundar, män och annat pack blir ståendes på övergångsstället och juckar och gnider sig mot stolpen. Kanske någon pervers typ rent av tar med henne hem och låser in henne i sin källare.

Kort kjol - är det en våldtäcktsoutfit? (aftonbladet).

Våldtagen - ditt eget fel (aftonbladet).


Eller är kanske det dolda budskapet bakom denna nya skylt: Skyll dig själv om du går över vägen här!.


Johan