Uppdiktat

Är bloggen som prisar ordvrängerier och all form av humor. Här publiceras mina kåserier, allmänt pladder och annat smått och gott.

Desperat svensk regering?

Kategori: Kåserier

Kontentan av dagens artikelutbud om man bara tar en snabb titt på rubrikerna blir ungefär följande: Sänk skatten i stället för Bildt.

Har Reinfeldt äntligen insett att den minskade försäljningen av slipsar inför fars dag förra året är den stora boven i den så omdiskuterade finanskrisen.

Det är snart dags igen för den andra "smällen" i krisen om inget görs i god tid. Därför vill regeringen sänka skatten så att alla löntagare får några extra hundralappar över varje månad, så att försäljningssiffrorna blir högre inför fars dag och julhandeln mm.

Viagraförsäljningen inför jul är dock ett kapitel för sig då det bara rör "det högre ståndet" och sålunda bör ses som en internangelägenhet för den borgerliga regeringen. Dessutom är det ju ett amerikanskt preparat som från början var tänkt att bli en hjärtmedicin, men istället bidde en "tummetott".
Nu har det ju på sätt och vis ändå blivit en hjärtefråga för många män.

Frågan är nu om detta prat om skattesänkningar endast är ett desperat försök att få svensk media att fokusera på något annat än den omdiskuterade Israel-artikeln och rädda Bildt från allmän lynchning. Eller är det ett nytt smart drag av världens bästa regering för att visa att vårt land, i likhet med Swedbank, har den stabilaste ekonomin av alla i hela världen. Ja i alla fall tills motsatsen bevisats.

Johan

Kommentera inlägget här: