Uppdiktat

Är bloggen som prisar ordvrängerier och all form av humor. Här publiceras mina kåserier, allmänt pladder och annat smått och gott.

Nu rör jag ihop det igen.

Kategori: Kåserier

Dagens rubriker i sammansatt form blir typ så här:

Anna Anka flydde från festen - Onanerade när lastbilen välte.
27 år gammalt kött exporteras (
till Polen).

Ja, Anna Anka har Polska rötter och onani leder ofta till fördärv och det är bättre att exportera gammalt kött än att äta det själv. Då kan man skylla på att det fastnade i tullen och det är därför det luktar unket.

Onanerade när lastbilen välte (Aftonbladet).

27 år gammalt kött exporteras ((Aftonbladet).

Anna Anka flydde från festen (Aftonbladet).



Det är tur att rubrikerna inte har något med artiklarna att göra ibland, för de är mycket roligare än innehållet. Anna Anka flydde ingenstans, det blev bara för jobbigt med alla berusade människor som vill prata med henne.

Fast jag undrar nog om hon inte gillar att vara en tidnings-Anka i alla fall och bara ville ha något att skylla på för att kunna smita iväg en stund med den vältränade livvakten.



Att 27 år gamla konserver med kött nu serveras på Polska förskolor, måste ju vara Bert Karlssons fel. De vågar helt enkelt inte servera det på svenska skolor längre av rädsla för Berts granskningar av skolmaten.

Så synd att det visade sig att de bryr sig om vad barnen får i sig i Polen, utan Tv:s hjälp. Det tror man ju inte när världens bästa land (Sverige) inte ens gör det.


Johan


KOMMENTARER:

  • Annika P säger:
    2009-09-25 | 17:31:10

    Snacka om ankor! Man tvivlar ju på att detta är sant,jag menar det gamla köttet. Otroligt!

Kommentera inlägget här: