Uppdiktat

Är bloggen som prisar ordvrängerier och all form av humor. Här publiceras mina kåserier, allmänt pladder och annat smått och gott.

Hello, my name is Sven. I'm from Sweden.

Kategori: Kåserier

Svenska Hollywoodfruar är på tapeten. Det är egentligen inget att bry sig om. Det är lätt att skapa debatt om man väljer ut de värsta typer man kan hitta och låter dem tro att de talar för alla Amerikanska kvinnor. Så är det ju givetvis inte, men det bryr jag mig inte om, för jag får något att skriva om och då är jag nöjd.


Anna Anka sågar svenska män, (Aftonbladet).

"Svenska män är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet".

Enligt Anna Anka får kvinnan skylla sig själva om mannen är otrogen för att hon inte tillfredsställer honom som tack för att han försörjer henne så att han får känna sig som en man och hon får lov att bara vara kvinna.

Vi svenska män är i alla fall inte otrogna, för vi har fullt upp med att byta blöjor och hur sexigt är det att råka ta fram en napp eller ett par babyvantar i stället för kondomer.

De amerikanska männen jobbar och försörjer sina familjer, kvinnan behöver bara vara vacker. Paradoxen i detta kommer nu. Det är ju så att de i detta fallet har anställda som sköter hushållet, barnpassning och blöjbyten osv.

Dessa anställda kan ju inte vara män, för män stryker inte, lagar inte mat och byter absolut inte blöjor. Kvinnan gör heller inte detta, för då kan hon ju råka bryta naglarna eller bränna huden på sina vackra händer elller något liknande och då blir hon oattraktiv och mannen svarar omedelbart med att vara otrogen.

Så, vem gör jobbet undrar ni. Är det robotar som byter blöjor, lagar mat och stryker?
Nej, så långt har vi inte kommit i den tekniska utvecklingen ännu att vi har robotar som klarar detta.

Svaret är inte så komplicerat som man kan tro. Det är förstås svenska män som byter blöjor, stryker kläder och lagar maten.

Anledningen att hon vill uppmana fler svenskar att flytta dit är att det behövs fler svenska män i USA för att de ska kunna upprätthålla den amerikanska livsstilen som nu liksom då inte går att upprätthålla utan ett konstant flöde av immigranter.

Det finns alltså två sätt att få ett greencard i USA. Det ena är att gifta sig med en amerikan och det andra är att ställa sig i tullen iklädd förkläde och säga:
"Hello, my name is sven. I'm from Sweden.

Johan

Kommentera inlägget här: