Uppdiktat

Är bloggen som prisar ordvrängerier och all form av humor. Här publiceras mina kåserier, allmänt pladder och annat smått och gott.

Ett uppdiktat scenario om influensavaccineringens oanade risker.

Kategori: Kåserier

OBS!
Detta är ett uppdiktat scenario. Det finns ingen anledning att gripas av panik.
mvh
Johan


Man avled i sjukhuskön i väntan på vaccin.

I Torsdags avled mannen som är i trettioårsåldern, gick på Daniel Westlings gym, åt rätt och var en god samhällsmedborgare som aldrig hade oskyddat sex eller yttrade nedsättande ord mot vare sig kvinnliga kollegor eller medlemmar i minoritetsgrupper.

Han tog ut mer pappaledighet än lagen kräver. Han hjälpte ofta äldre damer på och av bussen, betalade med glädje sin skatt och viskade kärleksfulla ord åt sin fru varje dag, utan några krav på någon form av motprestation av det sexuella slaget.
Dessutom vördade han sin moder och fader och tog hand om dem när de blivit gamla av tacksamhet för att de givit honom en så fin start i livet som de faktiskt gjorde.

Det står nu klart att mannen avled i sviterna av svininfluensa.
Mannen hade inga symptom när han på förmiddagen ankom till sjukhuset för att vaccinera sig.
Under tiden som han väntade på sin tur blev han smittad, insjuknad och avled, strax innan hans namn ropades ut av en mycket kompetent och specialutbildad sjuksköterska.

Enligt den utredning som gjorts,
(utav blixtinsatt extrapersonal pga massjukskrivning av sjukhuspersonal), har inget fel begåtts. "Den tid mannen fick vänta ligger inte över vad som är normalt och det finns därmed ingen anledning att se över rutinerna", står det i rapporten och så står det något mer, men det är omöjligt att tyda pga en kaffefläck.

Att det tog över tolv timmar innan det var mannnens tur att få sin spruta nämns inte i rapporten, såvida det inte står under kaffefläcken förstås.

Eva Britt Andersson på smittskyddsinstitutet säger dock att det är en mycket större risk när man väntar i en vårdkö att dö av tristess än av svininfluensa och detta sker varje år vare sig vi har en pandemi eller ej.

OBS!
Jag vill än en gång påminna er om att detta är ett uppdiktat scenario som ej bör tas på allvar, liksom allt annat som finns på denna blogg.
Johan



Kommentera inlägget här: